Nu fräschar vi upp

0 Comments

Här på Kinoplex har vi som målsättning att erbjuda en filmupplevelse med lyx och annan flärd som bör vara standard när man vill ha en riktigt bra filmupplevelse. Eller nåja, standard är väl att ta i, men vi vill att det ska kännas lyxigt och fint när man kollar på film på bio.

Nu har vi byggt om vårt badrum för att passa precis så som vi vill ha det. I badrummet har vi först och främst suttit upp en bioduk som visar samma film som bioduken inne i salongen gör. Detta för att våra besökare ska kunna unna sig ett toalettbesök utan att stressa och samtidigt känna att de inte missar något av filmen om de till exempel behöver lägga en kabel 30 minuter in i rullen de har kommit för att se hos oss.

Men vi nöjer oss inte där. Vi har också installerat ett badkar som man kan använda när man har privata visningar och detta badkar gör ju som bekant att det blir väldigt skönt att titta på film. Man kan alltså tappa upp ett varmt bad och njuta av filmen i sin solitud här hos oss. Detta ingår dock bara i våra lyxigare paket och för att nyttja detta måste man boka hela salongen själv. Annars faller det lite grann på sin egen orimlighet, för man kan ju inte abonnera ett helt badrum när vi har andra gäster på plats.

Badkaret i fråga är alltså ett så kallat spa badkar som man kan använda ungefär som en badtunna. Man kan ställa in en varmare temperatur på vattnet och sedan sjunka ned i badet. Kanske med något kallt att dricka och samtidigt alltså kolla på filmen.

Vi har fler projekt på gång här på Kinoplex som ska göra upplevelsen kring att titta på film hos oss ännu lyxigare men mer om detta berättar vi längre fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *