Dags för nytt golv

0 Comments

Nu tar vi vår biosalong här på Kinoplex till nästa nivå. Något som många inte tänker på när det gäller ljudkvaliteten är att allt som man har i salongen spelar roll. Så även golvet. Därför har vi varit i kontakt med en firma som jobbar med bland annat golvbeläggning örebro för att göra om golvet och få till ett bioanpassat golv som hjälper ljudet att studsa på ett naturligt sätt. Något som är väldigt viktigt för att få till det är att allt görs rätt från början och det litar vi till fullo på att den här firman kommer att ordna. De har nämligen väldigt gott rykte och många som vi har talat med inom biobranschen har rekommenderat dem. Så vi tror att det här kommer att bli väldigt lyckat.

Med det sagt så blickar vi framåt mot en spännande bio-vinter. Höjdpunkten blir förstås den nya Avatar-filmen som kommer på bio i december. Vi är många som har väntat länge och som tyckte väldigt mycket om den första filmen. Så att vi nu får chansen att se uppföljaren på bio med det nya golvet på plats i våran salong känns otroligt häftigt. Det är bara lite drygt en månad kvar och det kommer verkligen att bli häftigt att se vad som erbjuds i denna uppföljare som vi som sagt har väntat länge på. Skribenten själv kan knappt bärga sig, så spännande ska det bli.

Något annat som vi ser väldigt mycket fram emot är det kommande året då många storfilmer väntas gå upp på vita duken. Det kommer bli spännande att följa och se hur det ser ut under det kommande bio-året.

Till sist en liten reflektion. Nu när man kan streama exempelvis Netflix hemma är det många som väljer bort bio. Det är synd tycker vi. Det är en speciell känsla att se en film på vita duken. Högtidligt, på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *