Dags att experimentera!

0 Comments

Som ni säkert känner till sedan tidigare så har vi en VIP-lounge där vi bjuder in gäster och våra kunder för att se förhandsvisningar av filmer. Vi har även andra event där. Nu kommer vi att ha ett speciellt event där där vi visar filmer dygnet runt. Vi kommer att gå igenom filmer som vunnit Guldpalmen i Cannes från 1990-talet till idag. Tanken är att flera olika filmer ska stå på vid flera olika skärmar så att besökarna kan mingla och hela tiden vara omgiven av filmer.

Man ska också kunna dyka ”in och ut” ur filmer och se samma film flera gånger vilket gör att man med gott samvete kan missa ett antal scener och sedan ta igen det under eventets gång. Själva eventet kommer att starta på fredag kväll och vi visar filmer fram till söndag eftermiddag.

För att få plats med alla har vi köpt in ett antal billiga kontinentalsängar där gästerna kan sova. Sängarna är placerade i ett rum där filmer rullar på olika skärmar men ljudet kommer att vara av.

Det är kul att så många vill passa på att ta del av experimentet som verkligen är något unikt vi satsar på. Vi har bjudit in filmskapare, manusförfattare, skådespelare och många andra som arbetar inom branschen. Syftet med hela experimentet är att se om denna typ av extrema omgivning, där kvalitetsfilmer visas på skärmarna dygnet runt och där varje samtal sker mellan kreativa genier och några av branschens skarpaste hjärnor skapar synergi-effekter. Kommer denna typ av omgivning att inspirera till nya stordåd? Det är vad vi vill ta reda på.

Frågan är om denna intensiva helg kan bli den typen av crash course som låser upp nya vägar och möjligheter inom våra deltagare. Om kreativa kopplingar som annars aldrig hade gjorts sker i och med detta. Vi hoppas såklart att det är vad som kommer att hända. Vi får se helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.