Fakta om filmbranschen

0 Comments

Som ni känner till har vi på Kinoplex samarbetat en hel del med olika produktionsbolag och vi har gjort allt från tecknade filmer till så kallade vuxenklassade filmer. Det är om de sistnämnda som dagens inlägg kommer att handla. Efter att ha varit med under många inspelningar har vi lärt oss mycket om hur det fungerar och här kommer några punkter som vi har lärt oss.

• Ljus och färgsättning spelar en mycket större roll än vad man kan tro. Eftersom båda människorna (eller flera i vissa filmer) som deltar i akten ofta gör det helt utan kläder gäller det att bygga in kontraster i omgivningarna. Det är sällan som alla sängkläder är i en och samma färg men i de fallen som de är det så gäller det att ha färgglada väggar eller en bakgrund där det händer saker för att väga upp och kontrastera.

• Det finns flera tekniker för att se till att de manliga skådespelarna lyckas prestera över en längre tid. Inspelningarna kan ibland vara flera timmar långa och då behöver man ta till vissa tips och tricks. Förr i tiden var så kallade ”speciella medhjälpare” viktiga men idag går det mer och mer emot att de manliga skådespelarna använder potensmedel i pauserna. En populär produkt är Kamagra Jelly som går fort att svälja och som ger snabb effekt.

• Ljudupptagningen är oerhört viktig och det är få andra branscher där man använder lika noggrann utrustning för just den här biten. Det är svårt att fejka ett naturligt ljud och ett naturligt ljud är ett måste för att tittarna ska ryckas med i handlingen.

• Det krävs en oerhörd fysik för att orka spela in den här typen av film i timme efter timme. Varje gång blir man imponerad över vilken fysik dessa skådespelare besitter. Det saknar faktiskt motstycke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *