Omfattande markarbeten vid vår studio

0 Comments

Vår studio kommer att hålla stängt de närmaste veckorna. Vi har redan varit i personlig kontakt med alla våra kunder och meddelat detta, så ni som är kunder ska ha fått ett samtal eller mail om detta redan. Detta inlägg syftar till att informera potentiella nya kunder samt allmänheten.

Anledningen till att vår studio håller stängt är att vi behöver genomföra omfattande markarbeten och dessa kommer att ta minst två veckor, enligt byggföretaget som ska utföra jobbet. Det är något vi har full förståelse för eftersom det är ett stort arbete och vi förstår att ett sådant tar tid. Vi har dessutom sagt att vi hellre ser att det tar tid och blir ordentligt bra gjort än att det går fort och görs halvdant. Denna filosofi säger sig företaget vi samarbetar med också ha så det känns väldigt bra på förhand.

Anledningen till att vi behöver genomföra detta är för att vi upptäckte sprickor och annat i området kring vår studio. Vi kände då att det är bäst att göra ett rejält arbete med marken så att vi bara behöver göra det en gång. Risken är annars att man sminkar över bristerna och då kommer det tillbaka och biter oss i ändan längre fram. En sådan situation vill vi till varje pris undvika.

Att studion håller stängt innebär tyvärr att alla ni som bokat studion inte kommer ha tillgång till den och detta beklagar vi givetvis. Ni kommer att kompenseras och ni kommer även ha förtur att boka nya tider när studion väl kommer att öppna igen.

Arbetet beräknas starta på måndag och sedan kommer företaget vi har hyrt in ha fullt fokus på markarbeten kring vår studio vilket gör oss hoppfulla. Vår förhoppning är givetvis att studion inte ska vara stängd längre än nödvändigt och både vi och byggföretaget vi hyrt in kommer att jobba för att så ska bli fallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *