Vår nya VIP-lounge börjar bli klar

0 Comments

Hej alla bioälskare!

Sommaren rullar vidare och vi ser fram emot juli månad med sol, bad och semestrar. Men innan dess har vi slitit hårt och vi kan nu med stolthet och glädje meddela att vår nya VIP-lounge är klar. Den är belägen intill vår studio och vi har verkligen fått till den där lyxiga och exklusiva känslan som vi har varit ute efter.

Det som är extra häftigt är att vi har byggt allt själva. Allt från idé och ritning till utförande har vi stått för på helt egen hand och detta är något som känns häftigt nu när vi äntligen kan visa upp ett färdigt resultat. Att se frukten av vårt arbete och känna att det blev precis så bra som vi föreställde oss känns fantastiskt bra och det är något vi verkligen är stolta över.

Själva byggandet underlättades av att vi kunde köpa alla verktyg och maskiner vi behövde hos en järnaffär stockholm som hade bra erbjudanden på produkter som verkligen höll hög kvalitet. Så genom att köpa in allt från en och samma butik kunde vi snabbt komma igång och bygga vår fantastiska VIP-lounge.

Hur ser då loungen ut?

På sociala medier kan ni se bilder på den inom kort. Men här kommer en kortare beskrivning i text. Vi har sköna breda säten som man kan luta sig bakåt i. Sätena är klädda i rött läder för en lyxig biokänsla och varje sits har kompletterande fotstöd och dryckeshållare.

I loungen har vi också en egen bar där det finns möjlighet att blanda något gott att dricka. Vi har även en popcorn-maskin och en liten restaurangavdelning där man kan sätta sig till bords och avnjuta en bit mat. En annan häftig funktion är att vi installerat en bioduk i VIP-loungen som har stöd för 3D-filmer och vid varje säte finns det också 3D-glasögon man kan ta på sig om en sådan film visas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *